Test onze producten met het Turtle Wax Testpanel!

In ruil voor jouw testervaring krijg je gratis Turtle Wax producten.

Over ons Turtle Wax Testpanel

Wij willen graag weten hoe jij over onze producten denkt! Wij bieden regelmatig producten aan om uit te proberen. Via het Turtle Wax testpanel ontvang jij producten van Turtle Wax, waar jij vervolgens Social Media posts in de vorm van foto’s of video’s over maakt. Wanneer je lid wordt van het Testpanel word je ingedeeld in een van twee groepen. De ervaren detailer (Deep sea Turtle) of de alledaagse autovriend (Fresh water Turtle). Zo kunnen we producten aanbieden die passen bij jouw expertiselevel.

Hoe werkt het Turtle Wax Testpanel?

  1. Meld je aan als tester: Dit kan via het onderstaande formulier. Wij maken een voorselectie en stellen jou dan via e-mail op de hoogte of je bent geselecteerd om deel te nemen aan het testpanel en in welke groep jij valt.

  2. Ontvang het testproduct: Na het verkrijgen van de benodigde informatie van beide kanten ontvang je een of meerdere producten om te testen. Vergeet niet om een mooie foto of video te maken, wij zien natuurlijk graag het resultaat!

  3. Publiceer je foto’s en video’s: Na het ontvangen van het testpakket krijg je 3 weken de tijd om beeldmateriaal op social media te plaatsen en met ons te delen. (Vergeet ons niet te taggen!)

  4. Beloning: Met het delen of publiceren van jouw foto’s of video’s verdien je badges. Een nieuwe badge verdient? Dan krijg je Turtle Wax merchandise thuisgestuurd.

Wil je lid worden van het Turtle Wax Testpanel? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Turtle Wax testpanel aanmelding!

Captcha

* Vereiste velden

Menu