Test onze producten met het Turtle Wax Testpanel!

In ruil voor jouw testervaring krijg je gratis Turtle Wax producten, wie wil dat nou niet?

Over ons Turtle Wax Testpanel

Wij willen graag weten hoe jij over onze producten denkt! Daarom bieden wij regelmatig producten aan om uit te proberen. Via het Turtle Wax testpanel ontvang jij producten van Turtle Wax, waar jij vervolgens Social Media posts in de vorm van foto’s of video’s over maakt. Wanneer je lid wordt van het Testpanel word je ingedeeld in een van twee groepen. De ervaren detailer (Deep sea Turtle) of de alledaagse autovriend (Fresh water Turtle). Zo kunnen we producten aanbieden die passen bij jouw expertiselevel. Past dit helemaal in je straatje? Blijf dan doorlezen!

Hoe werkt het Turtle Wax Testpanel?

  1. Meld je aan als tester: Dit kan via het onderstaande formulier. Wij maken een voorselectie en stellen jou dan via e-mail op de hoogte of je bent geselecteerd om deel te nemen aan het testpanel en in welke groep jij valt.

  2. Ontvang het testproduct: Na het verkrijgen van de benodigde informatie van beide kanten ontvang je een of meerdere producten om te testen. Stroop je mouwen op en laat je auto blinken als nooit tevoren!

  3. Publiceer je foto’s en video’s: Na het ontvangen van het testpakket krijg je 3 weken de tijd om beeldmateriaal op social media te plaatsen en met ons te delen. (Vergeet ons niet te taggen, wij zien natuurlijk graag het oogverblindende resultaat!)

  4. Beloning: Met het delen of publiceren van jouw foto’s of video’s verdien je badges. Een nieuwe badge verdient? Dan krijg je de allergaafste Turtle Wax merchandise thuisgestuurd!

De voorwaarden

Je bent 18 jaar of ouder en je geeft je op voor deelname aan het Turtle Wax Testpanel als consument en niet in het kader van je bedrijfsvoering of anderszins met een zakelijk/commercieel oogmerk. Tevens ben je momenteel woonachtig in Nederland, België of Luxemburg. Na inschrijving als vrijwillige deelnemer is Turtle Wax niet verplicht om je te selecteren als tester. Turtle Wax is je geen financiële vergoeding of andere tegemoetkoming verschuldigd voor de door jou uitgevoerde testhandelingen of voor kosten die je in het kader daarvan hebt gemaakt. 

Ben jij na het lezen van deze informatie ook zo enthousiast geworden en wil jij graag deelnemen aan de Turtle Wax Testpanel? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier.

Turtle Wax testpanel aanmelding!

Captcha

* Vereiste velden

Menu